Prohra A týmu v Kunicích

A tým se v sobotu 12.10. odpoledne utkal na venkovním zápase s TJ Kunicemi B. Naši chlapi skórovali jen jeden gól z penalty, kterou proměnil Tomáš Čížek. Zbytek zápasu však skórovali jen Kunice. Přes snahu našeho A týmu byl konečný výsledek 6:1 a domu jsme odjížděli s další prohrou. 

Velká výhra Starších Žáků

V sobotu 12.10. čekal starší žáky opět domácí zápas proti týmu Optimum Sport/Psáry. Kluci se k zápasu postavili se vztyčenou hlavou a to se jim vyplatilo. V prvním poločase kluci vstřelili hned sedm branek a ve druhé půli dali další tři góly. Konečný výsledek byl 10:1 pro naše kluky. Moc gratulujeme, jen tak dál!

Další výhra Mladších Žáků

V sobotu 12.10. odehráli mladší žáci zápas proti týmu Podlipan Příšimasy. Kluci předvedli skvělý výkon a hned v páté minutě skórovali. Do šatny šli se skóre 7:1. Ve druhé půli dali kluci dalších sedm gólů. Konečný výsledek zápasu byl 14:1. Gratulujeme k úžasné výhře!

Těsná prohra Mladší přípravky

V neděli 13.10. měla mladší přípravka důležitý zápas proti soupeři SK Kostelec u Křížku. Zápas začal slibně pro Mnichovice s 6 góly. Kostelec ale zabojoval a do 60 minuty dal Mnichovicím celkem 12 gólů. Přestože síly byly velmi vyrovnané finální skóre bylo 9:12 s prohrou pro domácí.

Prohra Starší přípravky

Starší přípravka se v neděli 13:10. utkala se soupeřem FA Zápy-Hrusice. Celý zápas byl velmi vyrovnaný. Za Mnichovice dal celkem 5 gólů Švec Ondřej a stal se tak nejlepším střelcem zápasu. Konečné skóre bylo 7:8 a zápas tak skončil prohrou pro Mnichovice. 

Prohra Starších žáků doma

Ve středu 9.10. odehráli starší žáci zápas proti týmu FC Líbeznice na domácím hřišti. I přes to, že soupeř je v tabulce níž než Mnichovice, kluci v prvním poločase dostali hned 3 góly. Ve druhé půli se našim klukům povedl dát pouze jeden gól, a Líbeznice opět dvakrát skórovala. Konečný výsledek byl 1:5 pro venkovní tým.

Radostná remíza A týmu

V sobotu 5.10. odpoledne měl A tým zápas proti soupeři Sokol Pacov. Zápas byl velmi napínavý, přestože Pacov je vysoko v celkové tabulce. Chlapi se nedali a pořádně zabojovali. V první půli padly celkem 4 góly. První tři dostali Mnichovice, ale ve 4O minutě dal první gól Tomáš Čížek. Začátek druhé půle přinesl další gól ve prospěch Pacova. A tým ale zabojoval a do konce zápasu dal další 3 góly. Poslední gól skóroval Lukáš Kuchař v 90 minutě a zajistil tak konečný výsledek 4:4.

Rekordní výhra Mladší přípravky

V sobotu 5.10. dopoledne měla Mladší přípravka domácí zápas proti SK Kamnice. Již v prvních 15 minutách zvládli Mnichovice dát hned 13 gólů. Tempo nezpomalilo a děti bojovaly až do úplného konce. Finální skóre zápasu nakonec bylo 33:1.  

V sobotu 5.10. se utkala Starší přípravka na venkovním zápase se soupeřem SK Kostelec u Křížků. Mnichovice dorazili na zápas ve výborné formě. Kluci tvrdě vybojovali celkem 22 gólů. Konečný výsledek zápasu byl 5:22 výhrou pro Mnichovice. 

Obrovská výhra Starší přípravky

Výhra Mladších žáků v Čestlicích

V úterý 1.10. se naši Mladší žáci utkali se soupeřem SOKOL Čestlice na venkovním zápase. Zápas začal gólem pro Čestlice, ale to se rychle otočilo. 40 minuta odstartovala celkem 4 góly pro Mnichovice. Dva z nich dal kapitán týmu Damiano Mullai a druhé dva Štěpán Licehamr. Konečný výsledek tak byl 2:4 s výhrou pro naše kluky. 

Drtivá prohra Starších žáků

Ve čtvrtek 3.10. hráli naši starší žáci na domácím hřišti proti soupeři SK Šestajovice. Jelikož je protivník v tabulce první, byl to velmi těžký zápas. Přes velkou snahu našich hráčů bohužel zápas skončil prohrou 0:10 pro venkovní tým. 

Prohra A týmu v Mukařově

V sobotu 28.9. se A tým utkal s Mukařovem na venkovním zápase. Naši dostali hned v první půli první gól. Přestože bojovali a gólman chytal výborně v druhé půli dostali další dva. Zápas tím skončil 3:0 pro domácí tým a Mnichovice odjeli se sklopenou hlavou domů.
Ve středu 25.9. odehráli starší žáci zápas proti týmu AFK Nehvizdy, kdy ve 47. minutě skóroval soupeř, ale kluci skóre během chvíle obrátili a vyhráli tak 2:1. V neděli 29.9. se utkali s týmem Sokol Veltěž. I přes velmi vyhrocený konec zápasu ze strany soupeře, naši kluci vyhráli 2:0.

Výhra Starších žáků doma

Obrovská výhra Starší přípravky

V neděli 29.9. se utkala Starší přípravka doma se soupeřem z Ondřejova. Byl to velmi důležitý zápas, který skončil naprosto parádně. Největším střelcem zápasu byl Švec Ondřej, který dal 8 gólů. Konečný výsledek byl 14:4 pro Mnichovice. 

V sobotu 28.8. se  utkala naše Mladší přípravka se soupeřem SK Světice. Děti opět zazářily a zvítězili 2:22. Nejlepším střelcem byl Vašek Hájek s 5 góly. Moc gratulujeme!

Výhra Mladší přípravky venku

Remíza A týmu

V sobotu 21.9. se utkal náš A tým mužů s novým soupeřem SK Strančice. V první půli padl hned první gól a to ve 14 minutě. Stav tak byl 0:1 pro Strančice. V 73 minutě se však kopala penalta. Penaltu kopal Tomáš Čížek a proměnil ji. Finální skóre bylo 1:1.

Sobotní zápas Starších Žáků

V sobotu 21.9. čekal starší žáky venkovní zápas v Babicích. O první půli šli kluci do kabin se skóre 1:3 a na konci zápasu si konečně mohli zakřičet vítězný pokřik s výsledkem 1:7. Klukům gratulujeme a jen tak dál!

Drtivá výhra Mladší Přípravky

Mladší přípravka se v neděli 23.9.2024 utkala s velkým soupeřem FK Dobřejovicema A. Kluci předvedli skvělý výkon, skórovali gól za gólem. Finální stav zápasu byl 21:10 pro Mnichovice.

Drtivá prohra A týmu

V sobotu 7.9. se utkal náš A tým mužů s Kostelcem nad Černými lesy. Bohužel se chlapům opět nedařilo a přesto že po celé obě půle bojovali nepovedlo se jim skórovat ani jednou. Kostelec s velmi silným týmem dal Mnichovicím 10 gólů a zápas tak skončil 0:10.

První zápas Mladších Žáků

V pátek 6.9. 2024 odehráli mladší žáci svůj první zápas podzimní sezóny na domácí půdě proti Ondřejovu. Naši kluci skórovali hned ve 13. minutě a síly byly velmi vyrovnané. V 51. minutě Ondřejov vyrovnal na 1:1. Tým domácích však nic nevzdal a v 60. minutě opět skóroval. Zápas nakonec skončil 2:1 pro naše kluky.

WhatsApp Image 2024-09-20 at 10.20.31

Prohra Mladších žáků

Ve středu 18.9. odehráli mladší žáci domácí zápas proti Vyžlovce. Ve 13. minutě skórovali naši kluci, ale ve 21. minutě Vyžlovka dorovnala skóre a do konce prvního poločasu dala ještě jeden gól. Ve 49. minutě tým domácích vyrovnal na 2:2, Vyžlovka však na konci zápasu opět skórovala. Konečný výsledek byl 2:3.

Remíza Starších žáků

Ve středu 11.9. odehráli starší žáci venkovní zápas proti týmu Dobřejovic. Ve 30. minutě skórovali naši kluci, domácí však ve 33. minutě dorovnali a do kabin odcházeli s výsledkem 1:1. Na začátku druhého poločasu skórovali opět domácí, ale v zápětí byla pískaná penalta pro naše kluky, kterou Aleš Linhart proměnil na 2:2 což byl i konečný výsledek zápasu.

WhatsApp Image 2024-09-09 at 12.30.34

Velké vítězství Mladší přípravky

V sobotu měla naše mladší přípravka první zápas. Po prázdninovém přípravném kempu šli do zápasu ve skvělé formě a to se také projevilo. Nejlepším střelcem zápasu byl Vašek Hájek, kterému se podařilo skórovat 7 góly a hned za ním s šesti góly Petr Šmídek. Přípravka zvítězila 20:6 nad FA Zápy-Hrusice a je již připravena na další výhru příští víkend.

Prohra Starších žáků

Ve středu 4.9. 2024 odehráli starší žáci svoje druhé utkání opět na domácí půdě proti týmu Klecan. Soupeři přijeli bohužel pro nás ve značné převaze a i přes obrovské nasazení domácích zápas pro naše kluky skončil výsledkem 1:10. Věříme, že v dalších utkáních se klukům bude dařit lépe.

Prohra proti Říčanům

Nedělní zápas A týmu skončil naneštěstí prohrou pro Mnichovice. Hned ve 36 minutě dostal soupeř červenou kartu a hrálo se 10 na 11. To bohužel Mnichovicím nepomohlo. Druhá půle přinesla 4 góly a tím zápas skončil 4:0 ve prospěch Říčan. (1.9.2024)

První domácí zápas A týmu mužů

V sobotu se náš A tým mužů po letní přestávce utkal s týmem Sokol Čestlice. V druhé minutě zápasu se kopala první penalta, kterou proměnil Tomáš Čížek a dostal tím Mnichovice do vedení. Rovnou v šesté minutě skóroval Lukáš Svoboda hned druhým gólem. 45 minuta přinesla jeden gól ve prospěch Čestlic a skóre tak bylo 2:1. Do konce zápasu již žádné góly nepadaly. Zápas tedy skončil 2:1. A tým získal 3 body. (24.8.2024)

Neuvěřitelná výhra starší přípravky

Neskutečná jízda skončila po dobrém týmovém výkonu výhrou. Každý z kluků si dal gól a soupeři Jiskra Kojetice kluci dovolili jen dvě branky. Konečný výsledek byl 31:2.

Domácí selhání s Ondřejovem

V sobotu 25.5. A-tým přivítal na domácí půdě tým z Ondřejova. Domácí se potýkali s velkou marodkou a muselo se sáhnou po ,,rezervách“, bohužel ani ty nepomohly a ve hře dominovali od začátku zápasu hosté. Bojovný výkon našich chlapců nestačil na Ondřejov a výsledek utkání skončil 0:5 pro hosty.

Starší přípravka opět skóruje

Po minulé výhře nad Odolenou vodou měli kluci krásně našlápnuto. Motivace byla veliká a vedla k další výhře. Soupeře Sokol Veltěž kluci na domácím hřišti za podpory fanoušků porazili 10:4.

Tým mužů jede dál ve vítězné šňůře

Dne 19. května se naše Áčko utkalo s týmem z Čestlic. Plní odhodlání se naši chlapi pustili do zápasu, ale vedení se ujali domácí, přesto byl výsledek do poločasu nerozhodně 2:2. Ve druhém poločase mnichovičtí ukázali sílu mužstva a podařilo se jim vsítit další dvě branky. S výsledkem 4:3 si tak chlapi odvážejí z Čestlic důležité 3 body. 

Další výhry mladších žáků

Kluky čekal 18.5. zápas v Mratíně, kde vyhráli 1:4. Následoval domácí zápas v oslabené sestavě, jelikož se žáci potýkají se zraněním několika klíčových hráčů, s týmem Husinec – Řež, který byl opět vítězný, a to těsným výsledkem 3:2.

Smolná prohra mladší přípravky

V neděli 12.5. čekal mladší přípravku velmi silný soupeř elitní skupiny Viktoria Sibřina ,,A´´. Začátek zápasu nasvědčoval silné převaze soupeře, naše děti i přes špatný rozjezd nic nevzdaly a statečně bojovaly. V poločase Sibřina vedla 8:6. Ve třetí dvacetiminutovce jsme skóre otočili a získali tím jiskru naděje. Poslední dvacetiminutovka se přelévala ze strany na stranu a nakonec to bohužel pro nás skončilo prohrou 17:18. I přes prohru byl celý tým pochválen.

Prokletí je prolomeno! Tým mužů sbírá body!

V sobotu 11. května se utkal domácí tým Mnichovic s Pacovem. Síly byly vyrovnané, ale muži z Mnichovic neuhlídali své agresivní počínání ve vlastním vápně a byla nařízena penalta, kterou hosté proměnili a dostali se do vedení. Ve druhé polovině se situace obrátila. Miroslav Franc ve vápně soupeře po faulu padá k zemi a je nařízena penalta pro domácí, které se ujal Tomáš Čížek a úspěšně upravuje skóre na 1:1. Souboj dospěl až k penaltovému rozstřelu, ve kterém domácí ukázali lepší soustředění a Mnichovice po dlouhé době okusili sladké vítězství.

Mladší žáci opět skórovali

V sobotu 11.5. hostili kluci z mladších žáků tým Odolena Voda. Naši kluci měli hned několik šancí vstřelit gól, ale to se jim během první půle nepodařilo. Do šatny odcházeli se skóre 0:0. To se však ve druhém poločase změnilo. Do posledních minut zápasu to vypadalo, že ani jeden tým skórovat nebude, ale naši kluci ke konci utkání konečně gól dali. Konečný výsledek byl tedy 1:0.

Krásná výhra starší přípravky

Ve čtvrtek 9.5 2024 odehrála starší přípravka zápas s týmem Odolena Voda. Klukům se konečně podařila uhrát výhra 12:7. Moc gratulujeme!

Další prohra A-týmu

V sobotu 4.5. 2024 se střetla mužstva mužů Mnichovic a Mukařova. Naše mužstvo prohrálo s velkým rozdílem, aniž by dokázalo vsítit jedinou branku. Konečný výsledek 7:0 byl jasným svědectvím náročného dne na hřišti. Pro Mnichovice to byla další nepříjemná porážka v nepříznivé sezoně, kdy se muži stále potýkají s výsledkovými trablemi. Doufejme, že se naši chlapci co nejdříve vzpamatují a začnou sbírat body, které potřebují.

Mladší žáci stále neporaženi

Neporazitelnost mladších žáků pokračuje. Ve středu 1.5. kluci přivezli všechny tři body z Babic. V sobotu následoval vítězný křest nových dresů během zápasu s Hrusicemi, kdy kluci vyhráli 4:0. Ve středu 8.5. proběhlo další vítězné tažení do Šestajovic, které skončilo výhrou 1:5.

Další nevydařený zápas A-týmu

V neděli 28. dubna se naši muži utkali doma s týmem Svojetic. Chlapi první poločas hráli se soupeřem do 18. minuty bez branek, avšak potom přišel nečekaný trest a hosté se po nařízené penaltě ujali vedení. Do konce prvního poločasu byl výsledek 0:4 pro Svojetice. Druhý poločas už byl vyrovnanější, ale bohužel i tak se našim chlapům výsledek nepodařilo zvrátit v prospěch domácích a utkání skončilo 1:5 pro hosty.

Krásná výhra mladší přípravky

V neděli 28.4. hostila mladší přípravka tým Světic. V prvních minutách byl zápas velmi vyrovnaný co se týče bojovnosti. Naše děti nic nevzdávaly a začaly bojovat o to víc. První branka patřila našim klukům, kteří převzali vedení zápasu a svoje skóre si udrželi až do úplného konce. Tým Světic chtěl skóre dorovnat, a tak nebylo jednoduché je porazit. Během zápasu nám daly Světice několik gólu a však nic nebylo vyhrané. Děti musely zabrat, aby Světice nepřevzaly vedení. Konečný výsledek byl 19:10.

Těsná výhra mladších žáků

V sobotu 27.4. odehráli mladší žáci zápas proti týmu Čechie Tuklaty. Oba týmy se během prvního poločasu držely a hrály zodpovědně. Po několika neproměněných střelách na bránu soupeře kluci ke konci prvního poločasu konečně skórovali. Soupeř však dorovnal a do šatny odcházeli kluci se skóre 1:1. Během druhé půle se našim podařil dát ještě jeden gól. Konečný výsledek byl 2:1 pro naše kluky.

Prohra starší přípravky

V sobotu odehráli kluci ze starší přípravky zápas na půdě FK Dobřejovice. Přijeli ve velmi oslabené sestavě a to se jim během zápasu potvrdilo. Kluci se polovinu zápasu drželi se soupeřem, ale pak došly síly. I když se kluci nevzdali, tak zápas skončil prohrou 14:1.

Nevydařená sobota A-týmu

V rámci 18. kola III. třídy se A-tým vydal na hostující zápas do Louňovic s nadějí na bodový zisk. Bohužel už po prvním poločase bylo po špatném výkonu rozhodnuto a s konečným výsledkem 8:1 odjeli kluci s prázdnou.

Prohra mladší přípravky

V neděli 21.4. se vydala mladší přípravka na zápas do Dobřejovic. První gól zápasu patřil našim klukům, ale obratem převzaly vedení Dobřejovice a skóre se našim dětem dohnat už nepovedlo. Během zápasu jsme vstřelili několik gólů, ale na výhru to nestačilo. Výsledek zápasu byl 14:6. 

Smolná prohra starší přípravky

Venkovní zápas starší přípravky proti týmu AFK Nehvizdy dopadl bohužel smolně. Kluci drželi po krásné hře vedení 4:0 a potom byl zápas jako na houpačce. Kluci neskutečně bojovali až do stavu 9:9, kdy v poslední minutě byl neuznaný pokutový kop. Kluci bohužel před koncem obdrželi smolný gól na 9:10. Děkujeme za krásný výkon. 

Výhra mladších žáků

Mladší žáci se v sobotu 20.4. vydali na zápas do Mirošovic. I přes nepříznivé počasí se jim zápas velice vydařil. Soupeř byl viditelně slabší a naši kluci toho využili. Mirošovice měli několik střel na bránu, které neproměnili. Kluci převzali vedení zápasu a snažili se soupeře už nepustit k akci. Ke konci utkání kopali soupeři penaltu, kterou náš brankář chytil. Domů odjížděli kluci s čistým štítem 0:8.

Výhra mladší přípravky

Mladší přípravka odehrála v neděli 14.4. svůj druhý zápas jarní sezóny na domácí půdě. Soupeře Tj Sokol Struhařov nebylo lehké porazit. Na začátku to byl velmi vyrovnaný zápas. Kluci bojovali a nakonec vyhráli 21:10.

Mladší přípravka v prvním zápase elitní skupiny podlehla Vyžlovce

První venkovní zápas v elitní skupině mladší přípravce nevyšel. Narazila na velmi silného soupeře Vyžlovku A. V prvních minutách soupeř vstřelil několik rychlých branek a naše děti to dost rozhodilo. Děti nic nevzdaly a bojovaly až do konce a to i když věděly, že už nemají šanci vyhrát. Odjížděly s hořkou prohrou 27:6.

Výhra mužů na domácím hřišti

V sobotu 13.4. 2024 naši muži hostili tým Babic. Napínavý zápas plný emocí skončil pro náš tým skvěle. Kluci šli do zápasu s velkým nasazením a to se jim vyplatilo. Hned na začátku patřila první branka našim mužům. Další gól jsme vstřelili z penalty. Ve druhé půli jsme vstřelili dva vítězné góly. Poslední minuty zápasu byly velmi napínavé, kluci však skóre udrželi a konečně mohli slavit výhru 4:2.

Smolná prohra mužů v Kunicích

V sobotu 6.4. se vydal tým mužů do Kunic. První poločas pro nás začal dobře. Hned ve 4. minutě jsme skórovali 0:1. Kunice však v 19. minutě skóre srovnali na 1:1. Ve 39. minutě převzal vedení tým Kunic. Muži odcházeli do kabin se skóre 2:1 pro domácí. Na začátku druhé půle vstřelil gól znovu tým domácích a v posledních minutách zápasu skórovali po čtvrté. Konečný výsledek byl 4:1 pro Kunice.

První zápas jarní sezóny se mužům moc nevydařil

V sobotu 30.3. 2024 náš tým mužů odehrál první soutěžní zápas jarní sezóny proti Kostelci nad Černými Lesy. Muži šli do zápasu s velkým nasazením, ale soupeř byl silnější. V půli odcházeli kluci do šatny se skóre 0:1 pro Kostelec. Ve druhém poločase kluci však nic nevzdávali a bojovali dál. I přes několik vyzkoušených střel na bránu soupeře se našemu týmu skóre proměnit nepovedlo. Během několika minut jsme dostali další dva góly. Konečný výsledek byl 0:3 pro Kostelec.

Předvánoční výlet mini a mladší přípravky do kina

Ve čtvrtek 21.12. se mini přípravka společně s mladší přípravkou vydali místo posledního tréninku na výlet. Vyjeli do Říčan na Fialku do kina. Pohádka se dětem i trenérům líbila, a tak hezky ukončili podzimní sezónu. Budeme se těšit v příštím roce.

Starší přípravka si vybojovala na turnaji v Říčanech medaile

V sobotu 9.12. se naše starší přípravka zúčastnila halového turnaje v Říčanech za účasti týmů Bohemians modrá, Bohemians zelená, FK Říčany ‚‚A“, FK Říčany „B“, SK Libuš a  Sokol Babice.  Hrálo se systémem každý s každým. Naši kluci po třech výhrách, jedné remíze a dvou prohrách nakonec skončili na krásném třetím místě. Před nimi se umístily pouze týmy Bohemians. Moc gratulujeme!!!

Přejít nahoru